Chlorella, Holistic

Chlorella, Holistic, 250 tabletter

Den gröna sötvattensalgen Chlorella är en av naturens mest  näringsrika växter. Den består till cirka 60 procent högvärdigt protein.  Den innehåller alla aminosyror, alla vitaminer, alla mineraler samt de  essentiella fettsyrorna omega-3 och omega-6. Den innehåller dessutom mer  klorofyll än något annat livsmedel i världen (4–5 gånger mer än  Spirulina).

Chlorella innehåller stora mängder enzymer. Den är basbildande och  hjälper kroppen att balansera pH-värdet. Chlorella främjar produktionen  av interferon, ett ämne som stimulerar makrofager.

Chlorella innehåller även tillväxtfaktor CGF som är unikt för Chlorella.

Chlorellas fiberrika yttre cellväggar binder tungmetaller vilket gör Chlorellan till en bra detox.

Holistic Chlorella odlas i dammar på ön Ishigaki ca 15–20 mil ut i  Stilla Havet från Taiwans östkust, långt från det japanska fastlandet,  pulvret torkas och pressas till tabletter. Cellväggarna krossas med en  skonsam metod vilket gör att näringen lättare kan tas upp och att alla  näringsämnen bevaras.

Chlorella Yaeyama Premium Quality anses vara den renaste i världen och är godkänd av det japanska hälsoministeriet.

Holistic Chlorella garanterat fri från radioaktivitet!

Efter kärnkraftsolyckan i Fukushima 2011 har det under en tid funnits  krav på att alla livsmedel som importeras från Japan krävdes ett  analyscertifikat på att livsmedlet var garanterat fri från  radioaktivitet. Då man aldrig har hittat spår av radioaktivitet har man  sedan i april 2014 tagit bort kravet på intyg från helt säkra områden  vilket gäller för det område som Holistic Chlorella kommer från. Skulle  minsta tvivel uppstå om krav på radioaktivitsanalyser behövs kommer vi  självfallet återinföra det.

Innehåll

250 tabletter.

Ingredienser

  • Chlorella vulgaris

219 kr

MSM, Holistic

MSM, Holistic

130 kr
VisaMasterCardKlarnaPayPal