Hundschampo Bokeberg

Bokeberg Hundschampo 240ml

Schampo av naturliga ingredienser, som inte bara gör pälsen silkesmjuk och glänsande ren. Påverkar dessutom huden och hårsäckarna på ett mycket positivt sätt. Dess låga PH-värde gör dessutom huden otrivsam för de kvalster som annars angriper och  skadar hårrötterna. 
Schampot är berikat med emuolja, som använts av Australiens urinvånare i tusentals år som bland annat hudvårdsmedel. Oljan innehåller Omega 3 och Omega 6 fettsyror och dess molekyler är så små att de lätt upptas av djurens hud. Oljan tränger alltså verkligen in på djupet och vitaliserar huden. Enligt en studie  gjord vid Boston Dermatology Department (Dr. M Hollick, M.D.Ph.D) 1995, visade det sig att möss behandlade med emuolja, fick en ökad hudtillväxt och en förhöjd tillväxt av hårfolliklar. (Det bedrivs forskning om emuolja både i Australien och i USA.) 

 Schampot innehåller dessutom bland annat:
 … en vegetabilisk fuktbindare 
… sojaprotein som sägs öka cellmetabolismen i hudcellerna och ge näring genom aminosyror. 
Dess mineralsalter ökar den fukthållande processen på hudytan. 
…silkesprotein som skyddar och stärker hud och hår, 
…allantoin, utvunnet ur vallörtsrot, som främjar sund hud och påverkar hudens förmåga att hålla sig frisk. 
Det motverkar också torrhet och hudsprickor.
…E-vitamin, 
…lavandinolja - eterisk olja från lavandin som har en unik förmåga att regenerera huden. 

Använder bara tensider (ämnen som rengör pälsen) med vegetabiliskt ursprung, som följer Naturskyddsföreningens kriterier för bra miljöval. Innehåller alltså inte mineraloljor eller ftalater. Spädes en del Schampo med 10 delar vatten

79 kr

MSM, Holistic

MSM, Holistic

130 kr
VisaMasterCardKlarnaPayPal